Gulvlegging i Oslo og Bærum

Ser du etter noen til å utføre gulvlegging i Oslo eller Bærum? Når du først skal legge gulv er det viktig at du finner en aktør som har solid kompetanse. 

Ny gulvlegging - Skap atmosfæren du ønsker 

Skal du pusse opp hjemmet ditt eller kanskje flytte til en ny bolig? Uansett hva situasjonen din er vil gulvlegging være en avgjørende faktor for å oppnå den estetiske følelsen og funksjonaliteten du ønsker. Å velge riktig gulv kan gi rommet ditt den perfekte finishen og samtidig øke verdien på boligen.

Gulvlegging kan gjøres med ulike materialer. Her i Bekkestua Parkettsliperi kan vi legge både lamell og massiv parkett. 

Hva kjennetegner gulvlegging med massiv parkett? 

Massiv parkett er laget av én enkelt massiv treplank, vanligvis av eik, ask eller furu. Den er relativt tykk og kan slipes og behandles flere ganger, noe som gir den en lang levetid. 

Ønsker du å legge gulv med massiv parkett, må dette hellimes eller skrus fast. Dette krever god erfaring med tregulv for å kunne oppnå et godt resultat. Være derfor nøye med å finne en aktør som har erfaring med å legge massiv parkett. 

Ved legging av massiv tregulv vil det som regel måtte slipes til etter det er lagt. Dette fordi treplatene kan naturlig variere i form og høyde. For å sikre at gulvleggingen gir det beste resultatet, må disse ujevnhetene flates ut. På heltre er det også en egen hinne som må slipes vekk for at olje og beis kan trekke bedre inn i treverket og du kan få det ønskede resultatet. 

Hva kjennetegner gulvlegging med lamellparkett? 

Lamellparkett består av flere tynne lag av treplanker, vanligvis kalt lameller, som er limt sammen. Topparketten er vanligvis laget av et tynt lag av ekte tre, mens de andre lagene kan være laget av billigere treslag som gran eller furu. Fordelen med lamellparkett er at den er mer stabil enn massiv parkett. Derimot kan den ikke slipes over like mange ganger og får dermed en noe mindre levetid. De fleste lamellparketter har derimot en svært god kvalitet og holder seg fine i lang tid. 

Gulvlegging med ulike mønstre  

Om du velger å gå for lamellparkett finnes det også en rekke ulike måter å legge denne formen for parkett på. Du kan for eksempel legge mønstergulv med fiskebein, Chevron, ruter, mønster med ramme eller tradisjonelle planker. 

Bruk en profesjonell fagperson til gulvlegging 

Om du ikke kan legge gulv, er det fort at små feil kan få store konsekvenser. Ved feil legging av en del risikerer du å måtte rive opp hele gulvet på nytt. Som erfarne gulvleggere i Oslo sørger vi for at du får et gulv med rette skjøter og uten skjevheter fra første stund. 

Vi gir deg også råd om hva slags gulv som passer best for forskjellige rom. For eksempel vil laminatgulv passe godt på badet, mens parkett eller tregulv er ideelt for stuen eller soverommet. Vi kan også hjelpe deg med valg av farger og design som passer til rommets størrelse og stil.

Når du velger oss for gulvlegging, vil du få et resultat som ikke bare er visuelt tiltalende, men også holdbart og funksjonelt. Vi bruker kun høykvalitets gulvmaterialer og sikrer at gulvet er jevnt og godt montert. Dette betyr at du kan være trygg på at gulvet vil vare i mange år og at det vil være enkelt å vedlikeholde.

Kontakt oss om du har behov for gulvlegging i Oslo eller Bærum!

Kontakt oss for et tilbud

Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form