Over 40 års erfaring

Bekkestua Parkettsliperi har holdt på helt siden 1981. Sven som driver selskapet startet sin karriere som gulvsliper allerede i 1980. Før det er han utdannet snekker og kjenner derfor godt til verdien av godt utført håndverk. Siden den tid har de gode ferdighetene blitt overført til sønnen som også har blitt en del av bedriften. 

Gulvarbeid er et arbeid som krever nøye presisjon og korrekt utførelse for å kunne oppnå gode resultater. Bekkestua Gulvsliperi står som medlem av Norges Parkettsliperforbund, som sikrer deg som kunde at arbeidet er utført av fagpersoner med riktig kompetanse. Du får med andre ord en ekstra garanti for at gulvet ditt holder den standarden det skal. 

I Bekkestua Parkettsliperi er vi svært opptatt av gode kundeforhold, og tilbakemeldinger fra kunder opp gjennom årene forteller oss at de er svært fornøyde med arbeidet som blir utført. Vårt mål er alltid at du som kunde skal ønske å benytte deg av oss igjen til nye prosjekter! Vi jobber derfor alltid iherdig for å gi deg en god opplevelse og det resultatet du har sett for deg.