Begynner tregulvet å bli slitent? Et slitent tregulv kan fort bety at det falmer i fargen og får stygge skjolder, eller kanskje opplever du at det har det begynt å gulne? 

Bekkestua parkettsliperi har holdt på med gulvsliping siden 1981 og vet hva som kreves for å oppnå de beste resultatene.

Skap et helt nytt uttrykk med gulvsliping 

Har du tenkt over hvordan øynene alltid detter ned til gulvet når du kommer inn i et rom? Gulvsliping vil kunne ha mye å si for det estetiske preget til boligen, samtidig som det er med på å skape atmosfæren du ønsker. Skal det være kalde farger, lunt, blankt eller en grovere stil? 

Her i Bekkestua Parkettsliperi sørger vi for å gi deg gulvet du er ute etter! 

Bruk av anerkjente merker 

Ved gulvsliping er det også viktig at produktene som benyttes er med på å bevare treverket. Dette vet vi godt og nettopp derfor bruker vi kun det beste tilgjengelig på markedet.  

Bekkestua Parkettsliperi er eksperter på vannbasert lakk og det er denne vi foretrekker å jobbe med da den både har rask tørketid og medfører minimalt med lukt. 

Vi benytter oss blant annet av de anerkjente merkene Osmo og Bona samt andre gode produkter for gulvbehandling. 

Til info: Osmo er et rent oljeprodukt og kan ikke lakkeres over. Ved bruk av Bona trebehandling kan det også legges lakk over, i tillegg kommer produktene med full garanti. Skulle du ha hastverk kan vi legge Bona Traffic som er ferdig herdet etter kun 12 timer.

Bekkestua Parkettsliperi er medlem av Norges Parkettsliperforbund 

Bekkestua Parkettsliperi er medlem av Norges Parkettfsliperforbund (NPF). NPF gir deg en garanti for at arbeidet som er gjort er fagmessig utført av aktører med riktig kompetanse. Med det har du som kunde en ekstra sikkerhet når du bruker oss til å ta oss av gulvslipingen. 

Med oss på laget kan du være sikker på at vi finner den beste løsningen for ditt gulv. Vi tar alltid hensyn til deres ønsker og preferanser og sørger for å benytte produktene som innfrir disse.

Kontakt oss for et tilbud

Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form