Gulvsliping i Asker og Bærum

Vi sliper og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv, i Asker- og Bærums-området.

På utkikk etter en ekspert innen gulvsliping i Asker- og Bærums-området? Bekkestua Parkettsliperi er ditt svar på søket etter lokal ekspertise og kvalitet. Med en bred portefølje som omfatter alt fra gulvlegging til grundig gulvsliping, står vi klare til å forvandle ditt gulv på kort varsel.

Hva er gulvsliping?

Gulvsliping er ikke bare en måte å fornye utseendet på dine tregulv; det er en investering i hjemmet ditt. Ved å fjerne riper, flekker og annen slitasje, bidrar vi til å øke verdien av din eiendom. Ved hjelp av de nyeste verktøyene og teknikkene, sikrer vårt team med kompetente fagfolk, en rask og effektiv prosess, som oftest ferdigstilles innen få dager.

Hos Bekkestua Parkettsliperi kan nesten alle tregulv og parkett slipes, inkludert malte overflater. Les mer om sliping av parkett her. Ved hjelp av pussemaskiner og detaljert håndverk gjenoppretter vi gulvet til sitt originale, rene treverk, klart for ny behandling. Valg av behandling er avgjørende for sliperesultatet, og vår tilnærming sikrer et feilfritt og varig resultat.

Når er det tid for gulvsliping?

Er du usikker på om gulvet ditt trenger kun en oppfriskning eller en total utskiftning? Gulvsliping er en ideell løsning for kvalitetsgulv og gamle heltregulv som trenger en oppgradering. En tommelfingerregel er at parkett på 14 mm kan slipes opptil tre ganger, mens tykkere heltregulv kan fornyes mellom fire til seks ganger. 

Lakk eller olje - hva er best for ditt gulv?

Valget mellom å lakke eller olje gulvet avhenger av bruksområde og ønsket utseende. Olje gir et matt finish, mens lakk tilbyr bedre beskyttelse ved å danne en overflatehinne. Uansett hva du velger, sikrer vår ekspertise et sluttresultat som møter dine behov og ønsker.

Bekymret for støv?

Med Bekkestua Parkettsliperi blir støv håndtert profesjonelt, slik at det ikke blir et problem. Selv om gulvsliping naturlig produserer støv, sørger våre metoder for minimalt med ulemper for deg som kunde.

Velg lokal ekspertise for din gulvsliping 

Våre kunder i Asker og Bærum bor ofte romsligere enn de gjør sentralt i Oslo, og etterspør gjerne sliping og behandling av større gulvflater. Fra klassiske heltre furugulv i bygårder, til mer moderne parkett og eikegulv i eneboliger; vi kjenner til de ulike forskjellene og behovene. Med over 40 års erfaring med gulv, har vi etter hvert fått en omfattende portefølje med referanser som en bekreftelse på vår ekspertise. Du kan sjekke ut noen av våre referanseprosjekter her

Bekkestua Parkettsliperi - når du trenger en gulvsliper i Asker og Bærum

Bor du i Asker- og Bærums-området og trenger å få gulvet slipt? Velg oss, og se ditt tregulv transformeres og fremstå som nytt! Ved å bestille gulvsliping kan du spare både tid og penger sammenlignet med det å bytte ut hele gulvet.

Kontakt oss for et tilbud

Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form