Sett opp mot utskiftning av hele gulvet vil du kunne bestille gulvslipingen til en langt rimeligere pris. Med gulvsliping jobber vi på det eksisterende gulvet og gir nytt liv til et slitent tregulv! Men det er likevel noen kostnader tilknyttet gulvsliping. I denne artikkelen ser vi på noen av de viktigste faktorene som spiller inn på prisen for gulvsliping. 

Hva avgjør pris på gulvsliping? 

Prisen på gulvsliping kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert:

  1. Gulvtype: Prisen kan variere avhengig av gulvtypen som skal slipes, for eksempel tregulv, parkett eller laminat.
  2. Gulvtilstand: Jo mer skadet eller slitt gulvet er, jo mer tid og arbeid vil det kreve å utføre en fullstendig gulvsliping, og derfor kan prisen være høyere.
  3. Gulvstørrelse: Størrelsen på gulvet vil også spille en rolle i prissettingen, da større gulv vil kreve mer tid og arbeidskraft.
  4. Gulvbelegg: Hvis gulvet har belegg som lim eller maling, vil det kreve mer arbeid å fjerne før gulvsliping kan utføres, og dette vil påvirke prisen.
  5. Ønsket resultat: Hvis du ønsker et spesielt utførelse som fargeendring, beis, lakk eller oljebehandling etter gulvsliping, vil dette også påvirke prisen.

Det er viktig å huske at gulvsliping er en investering i hjemmet ditt, og å velge en erfaren og kvalifisert gulvsliper kan spare deg for problemer og kostnader på lang sikt.

Norges Parkettsliperforbund – Ekstra trygghet for deg som kunde 

Her i Bekkestua Parkettsliperi har vi lang erfaring med gulvsliping av ulike tresorter. Vi har alt av nødvendig utstyr for å kunne utføre gulvsliping av høyeste kvalitet. Vi har stort fokus på punktlighet og retter oss alltid etter dine ønsker. 

Vi er også medlem av Norges Parkettsliperforbund. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet på at arbeidet er korrekt fagmessig utført. 

Etter mange år i bransjen kommer vi også gjerne med tips til hva slags trebehandling gulvet burde ha. 

Få et prisestimat på gulvsliping fra oss – Bestill en kostnadsfri befaring 

For å kunne gi deg et prisestimat på arbeidet som skal utføres kan vi komme på en kostnadsfri befaring!

Kontakt oss for et tilbud

Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form