Sett opp mot utskiftning av hele gulvet vil du kunne bestille gulvslipingen til en langt rimeligere pris.

Å fornye hjemmet ditt trenger ikke å være en kostbar affære. Før du overveier den drastiske løsningen med å erstatte hele gulvet, la oss introdusere deg for en smartere, mer kostnadseffektiv løsning: profesjonell gulvsliping. Med gulvsliping jobber vi på det eksisterende gulvet og gir nytt liv til et slitent tregulv! Gulvsliping er ikke bare et økonomisk smart valg; det er også en bærekraftig praksis som gjenoppretter glansen og det opprinnelige utseendet til tregulvet ditt, samtidig som det forlenger levetiden til gulvet ditt betydelig. Men det er likevel noen kostnader tilknyttet sliping av gulv, og i denne artikkelen ser vi på noen av de viktigste faktorene som spiller inn på prisen for gulvsliping.

Hvorfor gulvsliping er det økonomiske valget

Gulvsliping er ikke bare rimeligere enn en fullstendig utskiftning av gulvet; det sparer også tid og minimerer avbrudd i din daglige rutine. Ved å arbeide med det eksisterende materialet, unngår du de betydelige kostnadene og ressursene som kreves for å fjerne, kjøpe, og installere nytt gulv. Her er ytterligere fordeler ved å velge sliping av gulv:

 • Energieffektivitet: Glatt og velbehandlet tregulv bidrar til et bedre inneklima, og kan til og med redusere oppvarmingskostnadene.
 • Estetisk appell: Vi tilbyr et bredt spekter av finisher, inkludert ulike typer beis, lakk, og olje, som kan tilpasses til din unike stil.
 • Verdiøkning: Et velholdt tregulv øker ikke bare hjemmets estetiske verdi, men kan også øke den økonomiske verdien av eiendommen din.

Hva påvirker pris på gulvsliping? 

Prisen på gulvsliping kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert:

 1. Gulvtype: Prisen kan variere avhengig av gulvtypen som skal slipes, for eksempel tregulv, parkett eller laminat.
 2. 2. Gulvtilstand: Skadene og slitasjen din gulvflate har pådratt seg over tid, vil diktere arbeidets omfang. Dypere skader krever mer omfattende arbeid og mere tid, noe som kan påvirke kostnadene.
 3. Gulvstørrelse: Størrelsen på gulvet vil naturligvis også spille en rolle i prissettingen, da større gulv vil kreve mer tid og arbeidskraft.
 4. Gulvbelegg: Hvis gulvet har belegg som lim eller maling, vil det kreve mer arbeid å fjerne før gulvslipingen kan utføres, og dette vil påvirke prisen.
 5. Ønsket sluttresultat: Hvis du ønsker en spesifikk finish som fargeendring, beis, lakk eller oljebehandling etter gulvsliping, vil dette også være med å påvirke prisen.

Det er viktig å huske at gulvsliping er en investering i hjemmet ditt, og det å velge en erfaren og kvalifisert gulvsliper kan spare deg for problemer og kostnader på lang sikt.

Hvorfor velge oss for din gulvsliping?

Bekkestua Parkettsliperi – din pålitelige partner for gulvsliping, står klar til å forvandle ditt gulv. Vår erfaring strekker seg over ulike tresorter og gulvtyper, og hos oss får du:

 • Nøye utvalgte materialer og utstyr: Vi benytter kun materialer og utstyr av høyeste kvalitet for både sliping og etterbehandling, som sikrer et langvarig og tiltalende resultat.
 • Faglig ekspertise: Som stolte medlemmer av Norges Parkettsliperforbund, representerer vi markedsledende standard når det kommer til kvalitet og pålitelighet.
 • Kundetilpassede løsninger: Vi vektlegger dine preferanser og behov, fra den innledende konsultasjonen til det ferdige resultatet.
 • Gratis befaring: Få et nøyaktig og gjennomsiktig prisestimat basert på dine spesifikke behov gjennom vår kostnadsfrie befaring.

Norges Parkettsliperforbund – Ekstra trygghet for deg som kunde

Her i Bekkestua Parkettsliperi har vi lang erfaring og alt av nødvendig utstyr for å kunne utføre gulvsliping av høyeste kvalitet. Vi har stort fokus på punktlighet og retter oss alltid etter dine ønsker. Vi er også medlem av Norges Parkettsliperforbund. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet på at arbeidet er korrekt fagmessig utført. Etter mange år i bransjen kommer vi også gjerne med tips til hva slags trebehandling gulvet burde ha.

Få et prisestimat på gulvsliping fra oss – Bestill en kostnadsfri befaring

Ikke la slitte og skadde gulv gå ut over hjemmets estetikk og din daglige trivsel. Med Bekkestua Parkettsliperi er et skinnende gulv på ny innen rekkevidde. For å kunne gi deg et prisestimat på arbeidet som skal utføres, kan vi komme på en kostnadsfri befaring! Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg med å gjenopprette gulvenes utseende og funksjonalitet, alt til en overkommelig pris.

Kontakt oss for et tilbud

Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form