Parkettlegging i Oslo og Bærum

Skal det gamle gulvet skiftes ut med ny parkett? Parkettlegging er en finurlig jobb som kan utføres med en rekke ulike metoder. I hovedsak liker vi å skille mellom massiv parkett og lamellparkett, men her igjen finnes det mange ulike alternativer. 

I Bekkestua parkettsliperi kan vi hjelpe med parkettlegging i hele Oslo og Bærum, med både lamell og massiv parkett i ulike gulvmønstre som fiskebein, chevron, ruter, innrammet mønster og mye mer. 

Hvilke områder egner seg for parkettlegging? 

Parkett er et populært valg for gulvbelegg i mange rom på grunn av sin naturlige skjønnhet og holdbarhet. Erfaringsmessig er det fem rom som folk flest ønsker parkett: 

  1. Stue: Parkettgulv gir en varm og innbydende atmosfære til stuen og er et populært valg for mange hjem.
  2. Spisestue: Parkett er en holdbar og elegant løsning for spisestuegulv som tåler riper og flekker godt.
  3. Soverom: Parkett gir en mykere overflate enn fliser eller stein, og er et komfortabelt og stilfullt alternativ for soveromsgulv.
  4. Kontor: Parkett er et populært valg for kontorgulv da det gir et formelt utseende og kan være en god investering for ditt hjemmekontor eller bedrift.
  5. Entré: Parkett er et slitesterkt valg for entréen og gir et velkomment førsteinntrykk til gjester som kommer inn i hjemmet ditt.

Merk at det er viktig å velge riktig type parkett for hvert rom. For eksempel, i rom med høy fuktighet som bad og kjøkken, kan laminat eller ingeniørparkett være et bedre alternativ enn massivt tre på grunn av deres fuktighetsbestandighet.

Beskytt parketten i ettertid

Etter du har fått lagt et nytt tregulv er det også lurt å sette på filtknotter på det meste av møbler som kan bevege seg over gulvet. Dette bidrar til å bevare treverket bedre og beskytte det mot unødvendig slitasje eller riper. 

Vi har god erfaring med parkettlegging 

I Bekkestua Parkettsliperi har vi lagt parkett i mange tiår. Vi er svært opptatt av punktlighet og er nøye med å møte opp til avtalt tid og utføre arbeidet innen bestemte kostnadsrammer. Våre parkettleggere er hyggelige karer med solid kompetanse innen legging av parkett. 

Ta kontakt med oss for en gratis befaring til ditt nye parkettgulv! Vi utfører arbeid i hele Oslo og Bærum. 

Vi har også kontakt med flere eksterne aktører innen andre fagfelt. Skulle det være noe mer du har behov for i tillegg til parkettlegging er det derfor bare å si ifra! Vi kan få til det meste.

Kontakt oss for et tilbud

Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form